Ce trebuie să știi despre culoarea verde?

     Orice culoare poate fi folosită într-o anumită zonă a locuinței, dacă știi cum să o asortezi. Există foarte multe elemente de care trebuie să ții cont atunci când amenajezi o încăpere - lumina, mărimea camerei și timpul pe care îl petreci acolo contribuie la starea ta de spirit și au o importanță deosebită. De aceea, noi ți-am pregătit o culoare fresh, de primăvară, care va face ca locuința ta să capete un aspect pozitiv, plin de viață: Verde măr.

Citește mai departe...

Ardezie - Vopsea Gata Colorată

     Selectarea culorii perfecte este una dintre cele mai grele decizii pe care o poți lua atunci când vrei să renovezi. Multitudinea de culori și numeroasele opțiuni sunt copleșitoare, chiar și pentru un designer profesionist. Cu toate acestea, noi te asigurăm că adăugarea unei culori pentru pereții tăi este o primă variantă dacă vrei să-ți reîmprospătezi locuința. Dacă te gândești la culorile tale preferate, sigur găsești una care să se potrivească încăperii tale. Însă noi venim cu o altă sugestie, și anume vopseaua colorată Ardezie - simplă și ușor de asortat.

Citește mai departe...

Cum vopsești cu Caramel?

     Culoarea pereților schimbă radical atmosfera dintr-o încăpere, suntem siguri că știai asta deja. Ce nu știi, însă, este faptul că noi avem pentru tine o culoare care se potrivește oriunde în casă, aplicată atât individual, cât și în combinație cu alte nuanțe: vopseaua colorată Caramel. Chiar dacă ești iubitor de culori stridente, noi suntem siguri că ți-ar plăcea și o nuanță mai deschisă, cum e Caramelul - flexibilă, neutră, relaxantă. Poate ți se pare plictisitoare sau banală, dar dacă o combini cu alte culori, poți obține un rezultat deosebit. Nu ne crezi? Încearcă și-ai să vezi!

Citește mai departe...

Portocală pe perete - Vopsea Colorată Orange Luminos

     Înainte de secolul al XV-lea, culoarea oranj nu avea un nume exact, chiar dacă se folosea la picturi pe pereți, manuscrise sau în alte domenii, ci se numea pur și simplu ”roșu-galben”. Astăzi, se găsește în diferite nuanțe sub diferite denumiri, principala fiind derivată din binecunoscutele portocale. De-a lungul timpului, au apărut diverse nuanțe mai închise sau mai deschise, iar pe una din ele ți-o vom prezenta noi: Orange Luminos .

Citește mai departe...

CAFEA LATTE - Vopsea Gata Colorată

     Cafeaua este una dintre cele mai cunoscute băuturi din lume - amară, neagră, concentrată sau mai slabă, fiecare dintre noi a gustat-o măcar o dată. Dar ce se întâmplă dacă adăugăm puțin lapte? Unii ar spune că stricăm gustul cafelei.. noi spunem că rezultă o nuanță deosebită.

Citește mai departe...

CULOAREA ANULUI 2017

     Simbolizeaza un nou început, reprezintă prosperitate și vitalitate și este culoarea care evocă primele zile de primăvară, când toata natura reînvie. Ai ghicit - este vorba despre verde, culoarea anului 2017! Denumita, mai precis, de autoritatea internațională în domeniul culorilor Pantone ca ”verdeață”, este o nuanță vioaie, care servește ca expresie a unei stări de spirit înfloritoare.

Citește mai departe...

Cum să decorezi în accente primăvăratice

     A venit primăvara - e timpul să faci niște schimbări! Noi avem câteva idei fantastice de împrospătare a locuinței cu accente specifice acestui anotimp, tu trebuie doar să începi redecorarea. Vremea prielnică de afară și produsele noastre profesionale te vor ajuta să obții un nou aspect de care să te bucuri primăvara aceasta.

Citește mai departe...

DIY - 3 idei de mărțisor

     Primăvara se îndreaptă cu pași repezi spre noi, iar noi trebuie să o întâmpinăm așa cum se cuvine. Dacă te-ai săturat de mărțișoarele clasice și învechite, noi îți propunem o activitate creativă pe care o poți face alături de copilul tau - mărțișoarele handmade sunt la modă!

Citește mai departe...

CULOAREA SPECIFICĂ DRAGOBETELOR

     Sărbătoarea Dragobetelor face parte din tradiția poporului nostru și se sărbătorește în fiecare an, pe 24 februarie.  Chiar dacă nu ai nevoie de o zi specială pentru a-ți demonstra dragostea, prilejul acestei zile poate să-ți aducă schimbări în casă. Cum? Îți arătăm noi!

Citește mai departe...

Certificarea produselor - calitate garantată

     Conceptul calității reprezintă subiectul unei teme în dezvoltare în ultimii ani, fiind principala modalitate prin care producătorii atestă conformitatea și fiabilitatea bunurilor proprii. Încă din 1996, firma Köber a devenit prima companie din industria lacurilor și a vopselelor care a obținut certificarea sistemului de asigurare a calității. Vă invităm, în continuare, să vă convingeți de eficacitatea produselor noastre.

Citește mai departe...

8 idei de Crăciun - decorează-ți casa într-un mod original

     Sărbătoarea Crăciunului este așteptată cu entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă. Cu toții suntem cu gândul la Moș Crăciun, la colinde și cadouri, dar și la modurile în care ne putem decora locuința. Noi avem câteva idei, tu nu trebuie decât să le pui în practică. Așa că scoate uneltele, pregătește-ți imaginația și creează decorațiunile pregătite de noi.

Citește mai departe...

Încă mai ai timp să renovezi interiorul până de sărbători

     Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar noi știm că vrei să le întâmpini într-un ambient cât mai plăcut. De aceea, ți-am pregătit câteva idei despre cum poți renova interiorul casei tale, chiar și pe vremea specifică sezonului rece. Ține cont de sfaturile noastre și te vei bucura de noua ta locuință în cel mai scurt timp!

Citește mai departe...

O culoare universală

     Neutră, primitoare și confortabilă - culoarea maro se potrivește oricărei încăperi. Este ușor de asortat și poate înviora aspectul locuinței tale, indiferent de camera pe care o vopsești. Dacă ai nelămuriri, noi te vom sfătui ce nuanțe să alegi.

Citește mai departe...

TIPS&TRICKS - CUM VOPSEȘTI INTERIORUL ÎN CÂȚIVA PAȘI SIMPLI

1

     Redecorarea interiorului pare simplă: alegi culoarea și aplici. Dar ceea ce contează în final sunt rezultatele excelente pe care dorești să le obții fără prea multe bătăi de cap. De aceea, noi venim în ajutorul tău cu câteva idei de care să ții cont atunci când vrei să reîmprospătezi o încăpere.

Citește mai departe...

DESIGN INTERIOR - COMBINĂ CULORILE CA UN PROFESIONIST

     Nu trebuie să fii expert ca să îți decorezi interiorul casei ca un profesionist - o paletă de culori și câteva sfaturi din partea noastră este tot ce ai nevoie. Fie că e vorba de nuanța ta preferată sau una care crezi că se potrivește încăperii, înainte de a începe să ”colorezi”, trebuie să ții cont de următorii pași.

     ALEGE NUANȚELE POTRIVITE
     Cu toții știm cât de importante sunt culorile, având în vedere că ne influențează viața de zi cu zi (vezi aici: http://www.kober.ro/index.php/ro/despre-noi/blog/95-importanta-culorilor-cum-creezi-mediul-dorit.html ). Însă ceea ce contează cel mai mult este faptul că orice culoare ai alege, trebuie să o completezi cromatic: cu o altă culoare, cu obiecte decorative sau pur și simplu cu accesoriile potrivite.

Citește mai departe...

Importanța culorilor - Cum creezi mediul dorit ?

     Culorile au un rol deosebit de important pentru fiecare dintre noi: fie că sunt reci, calde sau neutre, acestea reflectă personalitatea și influențează starea de spirit. Există numeroase motive pentru a selecta o anumită culoare din considerente de proiectare sau personale, însă ceea ce se trece cu vederea este puterea psihologica a fiecărei culori. Fie că dorești să adăugați energie într-o cameră plictisitoare sau pur și simplu să utilizezi culoarea preferată, noi te vom îndruma cum să alegi nuanța care ți se potrivește cel mai bine.

Citește mai departe...