Kober Industrial

     Köber este liderul pietei de vopsele industriale din Romania si s-a lansat pe piata romaneasca cu vopselele industriale bazate pe cele mai moderne formulari si tehnologii de fabricatie. Misiunea noastra este de a creea si dezvolta parteneriate cu firmele colaboratoare iar experienta in domeniul este punctul forte atunci cand vine vorba de calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim. Suntem dinamici, flexibili si orcand ne vom stradui sa raspundem promt si cu solutii optime tuturor provocarilor din piata in care activam.
Structura portofoliului de produse reflecta pozitia solida pe care Köber o are in piata, produsele cele mai utilizate in sectoarele industriale de referinta se regasesc in portofoliul Köber.
Pentru a raspunde prompt nevoilor variate ale clientilor Köber, sectorul industrial este acoperit de urmatoarele divizii:
- Divizia Vopsele Industriale si Marine
- Divizia Produse pentru Lemn
- Divizia Vopsele Pulberi
- Divizia Auto
- Divizia Rasini

     Dipunand de linii moderne de productie si dotare de laborator ce permite verificarea produselor pe intreg parcursul procesului de fabricatie, firma Köber este capabila sa ofere vopsele cu caracteristici tehnice competitive si in conformitate cu cerintele pietii. Pentru activitatea de cercetare-dezvoltare in cadrul firmei s-a constituit un puternic colectiv, special destinat domeniului vopselor industriale, si care are rolul de a raspunde tuturor cerintelor clientilor
Noile reglementari europene din industria de lacuri si vopsele a schimbat in ultimii ani structura pietei, care a fost dominata in anii precedenti de produse in solventi, fapt ptr care firma Köber si-a intensificat investitiile in dezvoltarea produselor ecologice, pe baza de apa, astfel incat toate produsele fabricate respecta cerintele de mediu impuse de legislatia Europeana
Sistemul de mangement al calitatii implementat in firma este certificat conform standardului ISO 9001:2000 de catre organismele de certificare DNV-GL Business Assurance Olanda si OCS AFER Bucuresti, si conform standardului de management de mediu ISO 14001:1996 de catre DNV-GL Business Assurance Olanda
Recomandari:
• Testarea vopselelor industriale implica un caracter particular in functie de vopsea, de aceea firma Köber in calitate de producator, recomanda consultarea tehnica cu persoanele responsabile pe fiecare segment in parte si respectarea specificatiilor din fisele tehnice pentru fiecare tip de vopsea in parte.

• Pentru analize deosebite cum ar fi : determinarea rezistentei la ceata salina, caldura umeda, expunere la radiatii UV, precum si alte analize care nu pot fi determinate de catre utilizatorii de vopsea, firma Köber pune la dispozitia clientilor sai aparatura de laborator si resursele necesare pentru efectuarea de incercari si emiterea buletinelor de analiza pe esantioanele clientilor.

• Totodata, specialistii firmei Köber asigura service tehnic la sediul clientului cu aparatura specializata pentru verificarea respectarii parametrilor de vopsire precum si masuratori specifice peliculei de vopsea ( grosime strat, culoare, luciu, etc).

• Pentru informatii suplimentare precum si pentru oferte de pret va rugam sa contactati persoanele de contact care va vor asigura de tot sprijinul necesar intr-o eventuala colaborare cu firma Köber.