Chituri poliesterice

Chit poliesteric cu fibra de sticla (C5003)

Aplicare:

P150 - P240 P80 - P150 4 - 5 min
la 20°C
20 min
la 20°C
Sector operational Material de umplutura pentru acoperirea crapaturilor, gaurilor de mici dimensiuni si a suprafetelor care prezinta denivelari, adancituri, in timpul reparatiei caroseriilor autovehiculelor, constructiei vehiculelor si utilajelor mecanice.
Caracteristici - adera pe fier, otel, aluminiu si materiale armate cu fibra de sticla
- rezistent la apa; recomandat la reparatia barcilor
- stabilitate maxima pe suprafete verticale
- slefuire buna
Conditii de prelucrare Incepand cu +10°C si pana la 90% umiditate relativa a aerului. Chitul poliesteric nu se va intari sub 10°C.
Tratarea substratului Fier, otel, aluminiu, tabla zincata, materiale armate cu fibra de sticla: curatare, indepartare rugina si slefuirea suprafetei, degresare cu KÖBER Degresant Antisiliconic. Straturi vechi: straturile termoplastice (vopsea pe baza de nitro celuloza, straturi acrilice 1K) cat si straturile care reactioneaza in mediu acid si straturile pe baza de rasini sintetice trebuie slefuite bine.
Odata ce Chitul poliesteric cu Fibra de Sticla s-a uscat, poate fi supraacoperit folosind toate sistemele de vopsire recomandate.
Raport de amestec 2% Intaritor (raportat la greutate)
Durata de viata a amestecului (20°C) 4 - 5 minute
Slefuire (20°C) Slefuire uscata sau umeda dupa aprox. 20 min.
Observatii speciale O utilizare in exces a intaritorului poate duce la formarea de pete pe stratul superior. Se recomanda nivelarea suprafetei utilizand KÖBER Filler sau EP-Grund Auto.
Reglementari VOC (compusi organici volatili) Valoarea maxima admisa pentru produs (cat. II B/b) 250 g/L. Acest produs contine maxim 4 g/L compusi organici volatili.
web design by Class Media © KOBER Divizia Vopsele Auto