Email auto NEOCAR (E5000)

Produsele peliculogene NEOCAR sunt emailuri auto monocomponente cu uscare rapida si cu o rezistenta deosebita la zgariere, facand parte din categoria produselor destinate obtinerii finisajelor speciale (acoperiri antizgariere). Se utilizeaza ca strat final in sistemele de finisare al caroseriilor auto, fiind recomandate pentru protejarea suprafetelor din metal exploatate atat in aer liber cat si in interior.

Avantaje:

  • rezistenta deosebita la zgariere
  • putere foarte buna de acoperire
  • aspect decorativ deosebit
  • uscare rapida
  • luciu ridicat si persistent
  • rezistenta foarte buna la temperatura, umiditate, lumina si agenti chimici (ulei de motor, siliconic, mineral, de transmisie, antigel, motorina etc.)
Nuante Conform cartelei de culori
Diluant KOBER Diluant Neocar - adaugare: aprox. 15%
Pistol de pulverizare cu aer 4 - 5 bar; duza 1,5 - 1,8 mm
Operatii 2; La un interval de 5 - 10 minute intre straturi
Uscare:
Temperatura obiectului 20°C
Temperatura obiectului 60°C
 
24 ore - uscare la aer (20°C)
60 min - uscare la cuptor (60°C)
Reglementari VOC
(compusi organici volatili)
Valoarea maxima admisa pentru produs (cat. II B/e) 840 g/L.
Acest produs contine 540 g/L compusi organici volatili.

Aplicare:

4 - 5 bar
1,5 - 1,8 mm
2 operatii,
5 - 10 min
intre straturi
24 ore la 20°C
60 min la 60°C

DILUANT pentru Email NEOCAR (D550)

Diluantul auto Neocar este un amestec de solventi organici cu o compozitie echilibrata care are rolul de a aduce emailul NEOCAR la vascozitatea necesara, specifica metodei de aplicare a acestora. Se adauga in momentul folosirii produsului ce necesita diluare in procent de maximum 15% volumic.

Sistemul auto NEOCAR

Emailurile auto monocomponente sunt produse cu uscare rapida si pot fi utilizate atat in sistem cu uscare la cuptor cat si in sistem cu uscare la aer.

In cazul in care uscarea componentelor reparate are loc la cuptor se recomanda aplicarea unui strat de grund auto anticoroziv (seria G5000), urmat de 2 straturi de email auto NEOCAR (seria E5000). Intregul sistem aplicat se usuca la cuptor 1 h la 60°C, dupa ce in prealabil sistemul s-a zvantat timp de 30 min. la o temperatura de 20°C.

In cazul in care uscarea componentelor reparate are loc la aer se recomanda aplicarea unui strat de grund auto anticoroziv (seria G5000), dupa care se va aplica un strat de chit nitrocelulozic de stropit (seria C2102S), urmat de 2 straturi de email auto NEOCAR (seria E5000).

web design by Class Media © KOBER Divizia Vopsele Auto