Calcio vecchio - V8740/G8706: Kober - vopsele lavabile si decorative

Calcio vecchio

Finisajele decorative Calcio vecchio sunt produse pe baza de pigmenti cu reflexe irizante, material de umplutura si aditivi speciali. Destinat finisajelor decorative interioare, sistemul Calcio vecchio are un aspect de metal brut, neprelucrat, care are capacitatea de a personaliza orice încapere, fie in stil clasic, de epoca, fie in stil modern, contemporan. Pe lânga strălucirea deosebita, suprafetele acoperite cu finisajul decorativ Calcio vecchio sunt si placute la atingere, având o textura usor aspra, asemanatoare nisipului.

 

Packaging : 1.5L/efect si 1.5L/grund
Aspect peliculă : Fin, Grosier
Suprafața de lucru : Zidărie
Tip produs : Vopsea cu efect decorativ
Consum estimativ : 12-15 m²/sistem
Mediu de utilizare : Interior

Color select

Sistemul inteligent de

simulare vizuala a

nuanțelor disponibile

pentru produsele Köber.

 

Atentie! Imaginile prezentate au

titlu informativ. Produsul final

aplicat poate prezenta diferente

cromatice fata de simulare.

Jamaica101

Calcio vecchio


Avantaje:
– valoare estetica ridicata;
– aplicare rapida, usoara;
– efecte cromatice speciale,
– variabile în functie de unghiul de luminozitate; diferite modele si efecte, functie de abilitatile / fantezia aplicatorului.

Aplicare:
Se recomanda aplicarea unui strat de amorsa G8706 diluat 10% cu apa rece, utilizând trafaletul pentru a ob]ine un substrat omogen ideal pentru aplicare. 
Stratul de finisaj decorativ Calcio vecchio texturat fin sau grosier se aplica nediluat sau diluat max. 5%, cu pensula spaniola, uniform sau aleatoriu, in functie de modelul dorit. Aplicarea se poate si in alte modalitati, cu trafaletul (diluat 10%), drisca (nediluat), manusa de lâna, in functie de imaginatia aplicatorului.
Pregatirea suportului:
Suprafa]a de baza trebuie sa fie rezistenta, compacta, curata si uscata. Este recomandat ca produsul sa fie aplicat pe un suport neted si perfect plan pentru a ob]ine efectul decorativ.
Suporturi indicate:
Suprafete noi sau acoperite deja cu vopsele în dispersie, dupa impregnare si fixare cu amorsa G8101 (pentru uniformizarea capacitatii de absorbtie a suportului).
Conditii de aplicare:
Produsul trebuie sa fie conditionat la 10-30°C si omogenizat; temperatura mediului: 10-30°C; umiditatea relativa a mediului: max. 70%.
Depozitare:
Depozitarea se face în spatii închise, uscate, acoperite, aeriste, ferite de actiunea intemperiilor si radiatiilor solare, la  temperaturi cuprinse între 5-25°C.  
Variante disponibile:
Texturat fin si texturat grosier.
Uscare:
2 ore la 20±2°C si umiditate relativa 65±5%.  
Consum:
Cca 12-15 mp/cutie 1,5L, în functie de numarul de straturi, stilul si îndemânarea aplicatorului.

Produse similare:

Dezvoltat de Serenity Design

© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Köber S.R.L