Ecoplast - vopsea lavabilă de interior. Antimucegai - V4110N: Kober - vopsele lavabile si decorative

Ecoplast - vopsea lavabilă de interior. Antimucegai

Produsul este o vopsea lavabilă, mată, de interior, în dispersie apoasă, utilizat pentru zugrăveli de înaltă calitate.Doua straturi de vopsea lavabilă ECOPLAST ajung pentru a acoperi mai bine şi mai repede ca oricând.

Packaging : 3 l, 8.5 l, 15 l
Aspect peliculă : Mat
Suprafața de lucru : Zidărie
Mediu dispersie : Apă
Tip produs : Vopsea lavabilă
Mediu de utilizare : Interior
Consum estimativ : 10-14 m² / l / strat

Color select

Sistemul inteligent de

simulare vizuala a

nuanțelor disponibile

pentru produsele Köber.

 

Atentie! Imaginile prezentate au

titlu informativ. Produsul final

aplicat poate prezenta diferente

cromatice fata de simulare.

GBR-0.1

Ecoplast - vopsea lavabilă de interior. Antimucegai

 

Produs antimucegai.

Ecoplast a fost creat special pentru a proteja suprafețele împotriva mucegaiului, putând fi astfel aplicat inclusiv în spații supuse acumulării de condens (băi și bucătării). Prevenind apariția și creșterea mucegaiului economisiți astfel banii, timpul și efortul depus pentru curățarea și/sau repararea pereților sau a tavanelor. Substanțele biocide aflate în componența acestui produs, pe lângă faptul că distrug bacteriile și virușii, inhibă creșterea acestora, asigurând astfel un spațiu sigur, bine igienizat.

De celaltă parte, substanțele fungicide, o altă componentă cheie a vopselei antimucegai Ecoplast, distrug ciupercile și sporii acestora, împiedicând apariția și dezvoltarea mucegaiului pe o perioadă de până la cinci ani, oferind astfel un finisaj durabil, de înaltă calitate. Fiind o vopsea de calitate superioară are o aderență excelentă atât pe suprafețele noi, amorsate în mod corespunzător, cât și pe cele vopsite anterior. În plus este foarte ușor de aplicat, atât cu pensula cât și cu trafaletul sau pulverizatorul. Perfectă atât pentru interioarele tradiționale, cât și pentru cele moderne, Ecoplast asigură un finisaj mat, compact, ce ascunde micile imperfecțiuni minore ale suprafeței vopsite. Pelicula protectoare astfel formată are un aspect fin, impecabil, fiind foarte ușor de curățat.

Produs superlavabil.

Ecoplast a fost testată în condiții strict controlate, în laboratoare acreditate, în conformitate cu Standardul EN 13300 al Uniunii Europene, ce specifică indicatorii de calitate pentru vopsele și lacuri.
Rezistența la spălare se testează prin spălarea produsului după 28 de zile de la uscare. În funcție de pierderea în grosime a stratului de vopsea după spălări multiple, conform standardului 13300, vopselele lavabile sunt catalogate astfel:

 

 • Clasa 1 - mai puțin de 5 µm după 200 cicluri de spălare.
 • Clasa 2 - între 5 și 20 µm după 200 cicluri de spălare.
 • Clasa 3 - între 20 și 70 µm după 200 cicluri de spălare.
 • Clasa 4 - mai puțin de 70 µm după 40 cicluri de spălare.
 • Clasa 5 - mai mult de 70 µm după 40 cicluri de spălare.

În urma efectuării testului menționat anterior, Ecoplast a obținut certificarea de produs Clasa 2, având o putere excelentă de acoperire. Acest produs este astfel recomandat pentru protecția și acoperirea suprafețelor care aparțin spațiilor publice, cu trafic intens, supuse în mod frecvent operațiunilor de curățare (restaurante, hoteluri, clădirile instituțiilor publice, birouri, spații comerciale, dar și locuințe).

Putere excelentă de acoperire.

Cu o putere de acoperire de 14 m 2 /l, Ecoplast este o vopsea lavabilă creată special pentru interior. Poate fi aplicată pe tip fel de suprafață: ciment, var, ipsos, rigips, BCA, beton, dar și pe suprafețe acoperite deja cu vopsea lavabilă sau tapet nevopsit. Este foarte ușor de aplicat, se usucă rapid (aprox. 60 min.), suprafața obținută având un aspect compact, omogen. Datorită faptului că asigură respirația peretelui, previne apariția petelor și a mucegaiului.

Culoare.

Având un grad de alb foarte ridicat (93%), acest produs poate fi nuanțat în culori deschise, pastel. Pentru a evalua gama completă vă invităm să consultați Cartela de culori pentru Interior / Exterior, sau aplicația din cadrul aparatului de nuanțat Kolor Explorer. La achiziție solicitați informații suplimentare.

Aplicare.

Produsul se aplică pe suprafața pregătită corespunzător prin pensulare/roluire sau pulverizare cu aer:
- roluire în 2 straturi: primul strat diluat 10-15%, iar al doilea strat diluat aprox, 10% cu apă rece, curată;
- pulverizare cu aer în 2 straturi diluat aprox. 20% (presiune 2-2.5 bari, duză de 1.8 mm).

Avantaje:
 • Durabil și extrem de rezistent la spălări multiple cu detergenți, dezinfectați sau agenți de curățare casnici.
 • Proprietăți antibacteriene și antifungice.
 • Asigură respirația peretelui, prevenind astfel apariția mucegaiului.
 • Ușor de aplicat și de curățat.
 • Timp de uscare redus.
 • Putere excelentă de acoperire.
 • Grad de alb ridicat.
 

Vă recomandăm sa folosiți acest produs impreună cu:

Produse similare:

Dezvoltat de Serenity Design

© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Köber S.R.L