Cariere: Kober - vopsele lavabile si decorative

Cariere

Suntem în permanență în căutare de colegi noi. Aveți mai jos posturile disponibile în acest moment. Vă așteptăm alături de noi!

Atenție: Vă rugăm așteptați notificarea de transfer complet a documentului tip Curriculum Vitae. În funcție de dimensiunea acestui document, procesul poate dura câteva minute. Succes!

 

Nota de informare privind datele cu caracter personal

Prin transmiterea CV-ului dvs., intelegem ca sunteti de acord ca datele dvs. personale incluse in acest document, sa fie prelucrate de biroul de resurse umane al SC KÖBER SRL in scopul bunei derulari a procesului de selectie a candidatilor pentru pozitiile publicate pe acest site.

KÖBER SRL isi asuma raspunderea pentru protectia deplina a datelor dvs. personale si se obliga sa nu transmita aceste date unei terte parti fara acordul dvs.In cazul in care profilul dvs. nu se califica pentru o selectie la o pozitie la care ati aplicat, datele dvs. personale vor fi pastrate doar pana la finalizarea procesului de recrutare, pentru o perioada de maxim 3 luni, conform politicii noastre de retentie a datelor candidatilor. Aceasta politica nu exclude sansa dvs. de a aplica la orice alta pozitie devenita disponibila și anuntata pe site-urile de recrutare.

Dezvoltat de Serenity Design

© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Köber S.R.L