Un scurt istoric: Kober - vopsele lavabile si decorative

Un scurt istoric

Köber inaugurează un nou centru de cercetare în Săvinești, Neamț. Echipa de R&D ce lucrează în această locație reprezintă o garanție a evoluției permanente a brandurilor Köber.

 

Două produse noi întregesc oferta sistemelor decorative Köber - Pereți de mătase și Pereți cu diamante.

 

Anul 2017 marchează lansarea pe piața vopselelor premium a noilor sisteme decorative de la Köber. Cordoba, Platinum sau Calcio Vecchio sunt exemple ilustrative de produse noi, ce deservesc o nișă cu un potențial extraordinar.

 

Köber își diversifică oferta de vopsele lavabile de interior cu două noi iterații ale brandului Zertifikat - Zertifikat Latex Satin si Zertifikat Latex Mat.

 

Se lansează pe piață „Zertifikat Siliconic Plus” - varianta adaptată pentru exterior a deja consacratului Zertifikat Plus.

 

Köber își consolidează statutul de lider de piață cu „Zertifikat Plus”, prima vopsea cu efect antimicrobian bazată pe proprietățile specifice ale ionilor de argint.

 

Se deschide al doilea centru de producție al companiei în Săvinești - Neamț, cu o capacitate totală de 100.000 tone/an.

 

Campania de promovare „Ecoplast” este premiată cu medalia de aur la Festivalul Internațional de Publicitate „Golden Hammer”.

 

Köber este prima companie românească din industria lacurilor și vopselelor ce primește Certificatul de Mediu Germanischer Lloyd.

 

Este finalizată investiția în fabrica de vopsele pulberi, Köber devenind astfel primul producător din România ce deservește această nișă de piață.

 

Köber lansează pentru piața din România una dintre primele vopsele acrilice ready-to-use - „Aqualux” .

 

Köber dezvoltă primul său produs epoxidic cu utilizare industrială – „Epomid”.

 

 

Köber este prima companie romanească din industria lacurilor și vopselelor ce obține certificarea sistemului de asigurare a calității.

 

Köber inaugurează propriul departament de cercetare-dezvoltare.

 

Köber deschide prima fabrică de vopsele și rășini în localitatea Turturești – Neamț. Cu o capacitate inițială de 30.000 tone/an această locație deservește piața de produse decorative și industriale din România.

Dezvoltat de Serenity Design

© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Köber S.R.L