Zertifikat Plus - vopsea superlavabilă cu ioni de argint - V8140N: Kober - vopsele lavabile si decorative

Zertifikat Plus - vopsea superlavabilă cu ioni de argint

Zertifikat Plus este o vopsea superlavabilă în dispersie apoasă cu proprietăți extraordinare de igienizare și inhibare a dezvoltării agenților patogeni. Este rodul a 30 de ani de experiență în cercetarea și producția vopselelor lavabile, produs etalon pentru gama de produse Kober. Care sunt proprietățile specifice ale acestui produs? Ne bucurăm că ați întrebat.

Packaging : 3 l, 8.5 l, 15 l
Aspect peliculă : Mat
Suprafața de lucru : Zidărie
Mediu dispersie : Apă
Tip produs : Vopsea lavabilă
Mediu de utilizare : Interior
Consum estimativ : 14.5-18 m² / l / strat

Color select

Sistemul inteligent de

simulare vizuala a

nuanțelor disponibile

pentru produsele Köber.

 

Atentie! Imaginile prezentate au

titlu informativ. Produsul final

aplicat poate prezenta diferente

cromatice fata de simulare.

GBR-0.1

Zertifikat Plus - vopsea superlavabilă cu ioni de argint


Igienizare și efect antibacterian:

Nanoparticulele de argint aflate în compoziția Zertifikat Plus eliberează treptat ioni de argint ce împiedică dezvoltarea agenților patogeni ce pot afecta în mod semnificativ sănătatea omului. Se creează astfel o barieră naturală împotriva mucegaiului, microbilor și microorganismelor, atât pentru suprafețele interioare cât și pentru cele exterioare. Compusul activ nu se degradează în timp și rămâne în pelicula de vopsea pe toată duarata de viață a produsului. Folosit încă din antichitate, Argintul este un element puternic antimicrobian cu efect de lungă durată, și este extrem de eficient împotriva Stafilococului auriu și a bacteriei E–coli. Aplicată în mod corect, efectul de igienizare al peliculei de vopsea durează între 3 și 5 ani.

Este recomandarea noastră implicită pentru spații comerciale sau publice ce necesită igienizări multiple: clinici și cabinete medicale, farmacii, laboratoare, școli, grădinițe, centre comerciale, hoteluri etc. Având un excelent raport între calitate și preț Zertifikat Plus este recomandată inclusiv utilizatorilor casnici și poate fi folosită cu succes în bucătării, băi, camere în care se fumează, etc.


Superlavabilitate

Aditivii speciali aflați în compoziția sa ajută la închiderea porilor pereților, împiedicând murdăria să pătrundă în interior. Pelicula de vopsea devine astfel mult mai compactă și mai rezistentă la murdărie, zgârieturi și pete, albul său caracteristic pastrându-și intensitatea de-a lungul timpului.

În urma efectuării testului de spălare multiplă (până la 200 de spălări) la 28 de zile de la uscare, stratul de vopsea a pierdut doar 2.21 µm din grosime, Zertificat Plus obținând certificarea de vopsea superlavabilă de Clasa I.


Putere mare de acoperire

Cu o putere de acoperire uniformă de 16 m2/l acest produs este încadrat la clasa de acoperire 1, conform Standardului European 13300. Se poate aplica pe majoritatea suprafețelor interioare folosite în mod uzual (zidărie, beton, BCA, rigips, tencuială, etc.)

Pelicula de vopsea se distribuie ușor și uniform pe toată suprafața, este permeabilă la vaporii de apă, protejând și lăsând pereții să respire, evitând astfel formarea bulelor de aer și exfolierea stratului de vopsea aplicat.


Culoare

Zertifikat Plus este o vopsea de un alb deosebit de intens și poate fi colorată doar în nuanțe deschise. Pentru a evalua gama cromatică completă vă invităm să consultați Cartela de culori pentru Interior / Exterior, sau aplicația din cadrul aparatului de nuanțat Kolor Explorer. La achiziție solicitați informații suplimentare.


Produs Premium

Ingredientele de cea mai înaltă calitate, designul inovator, raportul calitate-preț, rezistența în timp și rezultatele excepționale obținute în urma folosirii acestei vopsele fac din Zertificat Plus un produs Premium, un produs de încredere, alegerea ideală pentru suprafețe perfect igienizate, durabile și rezistente.


Mod de aplicare

Omogenizați bine vopseaua Zertificat Plus la temperatura de 10–30°C și aplicați pe suprafața pregătită în prealabil, în unul din următoarele moduri:

 • prin pensulare sau roluire: aplicați primul strat diluat aprox.10% cu apă curată și rece (15-25°C); lăsați să se usuce complet (minim 1 oră), iar dacă este nevoie aplicați și al doilea strat diluat aprox. 10% cu apă curată și rece (15-25°C);
 • pulverizare cu aer (cu duză de 1.5 mm și presiune de 3 bari): aplicați 1-2 straturi de produs diluat aprox. 10% cu apă curată și rece (15-25°C)
 • pulverizare airless (cu duză de 0.013-0.026 mm și presiune de 150-250 bari, unghi de pulverizare 40°): aplicați 1-2 straturi de produs nediluat.

Avantaje:

 • efect antimicrobian testat în laboratoare din țări cu tradiție privind standardele de sănătate (Germania și Japonia)
 • igienizare rapidă: la 24 de ore de la aplicarea vopselei sunt distruși de pe pereți și din încăpere cei mai periculoși microbi: E-coli și Stafilococul auriu
 • igienizare de durată: aditivul cu ioni de argint (cu eliberare treptată) folosit în produsul ZERTIFIKAT PLUS asigură, ținând cont de respectarea instrucțiunilor de aplicare recomandate pe ambalaj, un efect antimicrobian de minimum 3 ani, ajungând chiar la o durată de peste 5 ani de la aplicarea vopselei;
 • asigură respirația peretelui
 • asigură o acoperire performantă
 • se aplică fără să stropească
 • pelicula este uniformă, compactă, fără umbre și cu putere mare de acoperire (clasa de acoperire 1, conform Standardului European 13300)
 • datorită aditivilor din conținut, vopseaua se întinde ușor, iar pelicula prezintă un alb care nu se îngălbenește în timp
 • produsul deține etichetă ecologică conform Deciziei Nr. 544/2009/CE

Vă recomandăm sa folosiți acest produs impreună cu:

Produse similare:

Dezvoltat de Serenity Design

© 2024 - Toate drepturile rezervate S.C. Köber S.R.L